Trešdien, 25. novembrī, kāds autovadītājs iemūžinājis pamācošu video sižetu – VW autovadītājs krustojumā visiem piebrauca priekšā, lai pirmais nogrieztos pa kreisi. Tomēr tūlīt tam aizmugurē piebrauca ceļu policija, kura pēc bezkaunīgā manevra VW autovadītāju apturēja.

Incidents notika uz Brīvības ielas krustojumā ar Pērnavas un Senču ielu. Video autors bija apstājies krustojumā kā pirmais, lai nogrieztos pa kreisi uz Pērnavas ielu. Tomēr pēkšņi pa labo joslu garām pabrauc "VW Passat" universāļa vadītājs, kurš iebrauc krustojumā un nostājas priekšā pa kreisi nogriezties gaidošajiem, lai pie iespējas pirmais nogrieztos uz Pērnavas ielu.

Tomēr pēkšņi no labās joslas "VW Passat" automobilim aizmugurē piestājas Valsts policijas ekipāža. Interesanti, ka VW vadītājs savu manevru pie pirmās iespējas turpināja, kā iecerēts – nogriezās uz Pērnavas ielu. Uzsākot šo manevru, policijas ekipāža uzreiz ieslēdza bākugunis, un VW vadītājs pēc nogriešanās pa kreisi uz Pērnavas ielas arī apstājās. Visticamāk, VW autovadītājs tika sodīts par agresīvu braukšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!