Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "AC Schnitzer" izstrādājusi savu pārveidojumu programmu BMW jaunās 8. sērijas kupejai. Šīs tūninga programmas prototips tiks prezentēts drīzumā notiekošajā Esenes autošovā.

"AC Schnitzer" pārbūvētā BMW 8. sērijas kupeja pagaidām ir tikai prototips, lai izzinātu publikas reakciju. Grezenajai BMW kupejai izstrādāts ļoti agresīva veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplekts, kas padara to līdzīgu sacīkšu automobilim.

Vācu tūninga kompānija piedāvā BMW 8. sērijas kupeju aprīkot ar balstiekārtas atsperēm, kas tā klīrensu samazina par 25 milimetriem. Tāpat uzstādīti oriģināla dizaina riteņu diski – 20 collu priekšā un 21 collas aizmugurē.

Agresīvā veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplekts izstrādāts no oglekļa šķiedras. Virsbūves aizmugurējā daļā uzstādīts antispārns un difuzors ar tajā integrētu bremzēšanas signālu, gluži kā sacīkšu automobiļiem.

Tāpat "AC Schnitzer" piedāvā arī dzinēja veiktspējas uzlabojumus. Standarta 4,4 litru V8 biturbo motora jauda no 530 zirgspēkiem palielināta līdz 600 ZS, bet 320 ZS jaudīgā dīzeļdzinēja veiktspēja palielināta līdz 380 ZS (griezes moments – no 680 līdz 780 Nm).

Vēl "AC Schnitzer" piedāvā arī pārveidojumus BMW 8. sērijas kupejas interjerā – automobilim uzstādīti transmisijas alumīnija pārslēgi aiz stūresrata, kā arī pedāļu uzlikas no šī paša materiāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!