Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" oficiāli atklājusi jaunu konceptuālu apvidus automobili "allroad shooting brake". Prototips, kas aprīkots ar 408 zirgspēku jaudīgu hibrīda spēka agregātu, plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts šonedēļ notiekošajā Detroitas autoizstādē.

"Audi allroad shooting brake" hibrīda spēka agregāts apvieno divlitru turbopūtes četrcilindru benzīna dzinēju, kas attīsta 292 zirgspēku jaudu un kas ir savienots ar 40 kW (55 ZS) elektromotoru, kā arī 85 kW (115 ZS) elektromotoru uz aizmugurējās riteņu ass, 8,8 kWh litija jonu akumulatoru komplektu un sešpakāpju sekvenciālo "e-S tronic" pārnesumkārbu.

1,6 tonnas smagais koncepts no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,6 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h. Ražotāja norādītais automobiļa degvielas vidējais patēriņš ir 1,9 litri uz 100 km. Tikai ar elektroenerģiju "Audi allroad shooting brake" spējīgs nobraukt 50 km distanci.

"Audi allroad shooting brake" virsbūves paneļi izgatavoti no oglekļa šķiedras un alumīnija. Savukārt spēkrata interjera apdarē izmantota āda, alkantara un alumīnijs. Savukārt tradicionālā mērinstrumentu paneļa vietā tam ir 12,3 collu ekrāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!