Foto: Publicitātes foto

Vācu kompānija "Brabus", kas specializējas "Mercedes-Benz" tūningā, izgatavojusi "GLB63 620 Widestar" modifikāciju "Mercedes-Benz GL" apvidus automobilim uz jau tā sportiskās "GL63 AMG" versijas bāzes.

Automobilim uzstādīts "Brabus Widestar" virsbūves aerodinamisko elementu komplekts, kas šo spēkratu parada par astoņiem centimetriem platāku. Priekšējā buferī ir lielāki gaisa tvērēji, kas piešķir ne tikai agresīvāku veidolu, bet arī ražīgāk dzesē radiatorus un bremzes.

"Brabus GLB63 620 Widestar" aprīkots ar 23 collu "Platinum Edition" riteņu diskiem, kurus klients var izvēlēties no trim dažādiem dizaina variantiem. Salīdzinājumā ar standarta tāda paša diametra diskiem "Brabus" riteņi ir par 15 procentiem vieglāki. Platie diski apauti ar 305/30 izmēra riepām. Atbilstoši lielajiem riteņiem pārregulēta arī "Mercedes-Benz" pneimatiskā balstiekārta, kas pazemināta vēl par trim centimetriem.

"Mercedes-Benz GL63 AMG" modifikācijas 5,5-litru V8 dzinēju "Brabus" aprīkojis ar citādas programmatūras elektronisko vadības bloku. Rezultātā agregāts attīsta 620 zirgspēku (+63 ZS) jaudu pie 5750 apgr./min un 820 ņūtonmetru (+60 Nm) griezes momentu diapazonā no diviem līdz pieciem tūkstošiem apgriezienu minūtē.

Vēl šai "Brabus" versijai ir sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma un spēcīgākas bremzes, kā arī izsmalcinātāks interjers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!