Foto: Publicitātes foto

Papildinot "Nissan" apvidnieku klāstu, nākamā gada vasarā tiks laists klajā pilnīgi jaunais "Nissan X-Trail", kura pasaules pirmizrāde šonedēļ notika Šanhajas automobiļu izstādē.

Šī modeļa, tāpat kā tā līdzinieka "Qashqai" pamatā būs alianses "CMF-C" platforma – tā ir ļoti arhitektūra, kas tika izstrādāta, lai pielāgotos "Nissan" modernajām "e Power" transmisijām, kā arī modernajām elektroniskajām sistēmām. Arī jaunajam modelim būs pieejama pilnpiedziņas sistēma.

Pilnīgi jaunais "X-Trail" būs šī veiksmīgā modeļa ceturtā paaudze, un tas saglabās iepriekšējo paaudžu iezīmes, nodrošinot pielāgojamu un daudzpusīgu automobiļa salonu. Jaunās paaudzes "X-Trail", tāpat kā pašreizējais "X-Trail", būs pieejams ar nolokāmu trešo sēdekļu rindu, nodrošinot papildu komfortu un iespējas ģimenēm un draugiem, ļaujot tiem kopā doties ceļā gūt spilgtus iespaidus, taču tas joprojām būs arī gana kompakts ērtai manevrēšanai un automobiļa novietošanai stāvvietā.

"e-Power" transmisiju unikālu padara tas, ka benzīna dzinējs tiek izmantots tikai elektrības ģenerēšanai, savukārt riteņu piedziņu nodrošina vienīgi elektromotors. Tas nozīmē, ka dzinējs vienmēr var darboties tā optimālajā diapazonā, nodrošinot izcilu degvielas patēriņa efektivitāti un mazāku CO2 izmešu apjomu salīdzinājumā ar tradicionālo iekšdedzes dzinēju. Tā ir spēka pārvada inovācija klientiem, kuri vēl nav gatavi pilnībā elektriskam automobilim, bet vēlas izmantot elektriska spēka pārvada sniegtās priekšrocības.

Jaunā "X-Trail" laišana klajā 2022. gada vasarā noslēgs "Nissan" apvidus automobiļu klāsta pilnveidi un pārveidi, kas ietver jaunos "Juke", "Qashqai" un pilnīgi elektrisko "Ariya".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!