Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" pašlaik notiekošajā Ņujorkas autoizstādē prezentējusi kompakto apvidus automobili "HR-V". Ar šo nosaukumu ASV tirgū tiks realizēts japāņu autoražotāja "Vezel" modelis. Tirdzniecībā jaunais "Honda HR-V" nonāks šāgada beigās vai nākamā gada sākumā.

Jaunais "Honda HR-V" izgatavots uz mazā "Fit" modeļa (Eiropā pazīstams kā "Jazz") bāzes un markas piedāvājumā tiks pozicionēts pakāpienu zem "CR-V" apvidnieka. Kā norāda autoražotājs, jaunajam "HR-V" ir daudzfunkcionāls interjers ar savāžamiem aizmugurējiem sēdekļiem, kas veido līdzenu bagāžnieka grīdu.

Oriģināli kompaktais apvidnieks kā sērijveida modelis "Honda Vezel" tika prezentēts pagājušā gada nogalē Tokijas autoizstādē.

Japānas tirgū "Honda Vezel" pieejams ar 132 zirgspēku jaudīgu 1,5 litru benzīna motoru, kā arī ar hibrīda spēka agregātu, kur šim benzīna dzinējam talkā nāk elektromotors.

Atgādinām, ka oriģinālais "Honda HR-V" tika ražots no 1999. līdz 2006. gadam, tomēr tas izrādījās neveiksmīgs, jo tobrīd tirgus nebija gatavs šobrīd populārajam "hečbeks apvidnieka izskatā" formātam. Tāpat šis modelis tika kritizēts par nekvalitatīvajiem salona apdares materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!