Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" prezentējusi jaunās paaudzes "Octavia" universāļa "Combi" paaugstinātās pārgājības modifikāciju "Scout", kas pirmo reizi šīs versijas vēsturē būs pieejama ne tikai pilnpiedziņas, bet arī priekšpiedziņas modifikācijā.

No standarta "Octavia Combi" paaugstinātās pārgājības versija "Scout" atšķiras ar klīrensu, kas palielināts par 15 milimetriem, un plastmasas aizsargiem pa virsbūves perimetru.

Jaunais "Škoda Octavia Scout" ir par 16 mm garāks un par 15 mm platāks nekā priekštecis, kā rezultātā iegūts vairāk vietas salonā, bet bagāžas nodalījuma ietilpība jaunajā paaudzē ir par 30 litriem lielāka (640 l).

"Scout" universālis būs pieejams ar divlitru dīzeļdzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 115, 150 vai 200 zirgspēku jaudu. Tāpat pieejamas tāda paša tilpuma benzīna motors, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 190 ZS. Vēl klientiem tiks piedāvāta daļējā hibrīda versija "e-TEC" ar 1,5 litru turbopūtes benzīna motoru.

"Škoda" norāda, ka detalizētāku informāciju, tostarp par to, kad jaunā "Octavia Scout" būs pieejama tirdzniecībā, autoražotājs atklās jūlija sākumā.

Atgādinām, ka jaunās paaudzes "Škoda Octavia" tika prezentēta pērnā gada novembrī un jau šobrīd ir pieejama tirdzniecībā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!