Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Jeep" pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē prezentējusi modernizēto "Grand Cherokee" apvidus automobili. Būtiskākie jauninājumi ir astoņpakāpju automātiskā "ZF" pārnesumkārba, kā arī modernizēts eksterjers un interjers.

Modernizētais "Jeep Grand Cherokee" atšķiras ar jauniem priekšējiem lukturiem, kuros ir diožu elementi, citādu radiatora dekoratīvo režģi, priekšējo buferi ar citādiem miglas lukturu ietvariem, kā arī diožu aizmugurējiem lukturiem.

Interjerā uzstādīts jauns trīsspieķu stūresrats, citāds mērinstrumentu panelis ar septiņu collu krāsaino ekrānu, kā arī modernizēta centrālā konsole ar 8,4 collu ekrānu multimediju sistēmai "Uconnect".

Interesanti, ka ASV tirgū tiks piedāvāts arī trīslitru V6 dīzeļdzinējs, kas līdz šim bija pieejams tikai Eiropā. Tas attīsta 241 ZS un 570 Nm. Līdzšinējie 3,6- un 5,7-litru benzīna motori palikuši bez izmaiņām.

Modernizēta arī apvidus automobiļa sportiskā modifikācija "SRT8", kas aprīkota ar 470 zirpgsēku jaudīgu 6,4-litru V8 dzinēju. Turpmāk šis motors būs sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kā arī uzlabotu "Selec-Track" sistēmu, kas turpmāk vairāk griezes momenta novadīs uz aizmugurējiem riteņiem, braucot sportiskā režīmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!