Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Lamborghini" oficiāli atklājusi modernizēto "Huracan" superauto, kas ieguvis "Evo" piebildi modeļa nosaukumā. Automobilim ir modernizēts dizains, jauna multimediju sistēma un motors no "Huracan Performante" modifikācijas.

Jaunais "Lamborghini Huracan Evo" no līdzšinējās "Huracan" versijas vizuāli atšķirsies ar agresīvāka veidola priekšējo buferi, lielākiem gaisa tvērējiem, oriģināla dizaina riteņu diskiem, augstāk izvirzītiem izplūdes sistēmas uzgaļiem un vairākdaļīgu spoileri.

"Lamborghini Huracan Evo" ir piestūrējošie aizmugurējie riteņi un uzlabota pilnpiedziņas sistēma, kas vēl precīzāk sadala vilkmi uz visiem četriem riteņiem. Tāpat šis ir pirmais "Lamborghini" modelis, kas ieguvis jauno vilkmes kontroles sistēmu "Lamborghini Dinamica Eicolo Integrata" (LDVI) ar dažādiem darbības algoritmiem.

Jaunais itāliešu superauto ir parīkots ar 5,2 litru V10 atmosfērisko dzinēju, kas attīsta 640 zirgspēku jaudu un 600 ņūtonmetru griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h "Lamborghini Huracan Evo" paātrinās 2,9 sekundēs, bet līdz 200 km/h – deviņās sekundēs. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 325 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!