Kompānija "Aston Martin" publicējusi attēlus ar gaidāmo "Cygnet" modeli, kam virsbūves krāsojums līdzinās divu dažādu dzīvnieku kažoka rakstam, bet trešā versija ir ar militāro kamuflāžu. Atgādināsim, ka "Aston Martin Cygnet" modelis tapis uz "Toyota iQ" bāzes.

Interesanti, ka katrā no šīm trim fotogrāfijām "Aston Martin Cygnet" aizmugurējā daļa ir aizsegta. Tāpat šis neparastais virsbūves krāsojums var tikt tulkots kā sava veida mēģinājums maskēt dizaina detaļas "Cygnet" sērijveida modelim (līdz šim parādīts tā koncepts).

Kā britu izdevumam "AutoExpress" paskaidroja "Aston Martin" preses pārstāvis, "tā kā katrs "Cygnet" automobilis tiek izgatavots ar rokām, nevis ražots masveidā, nevienam citam automobilim šajā segmentā nav pieejamas tik plašas individualizācijas iespējas".

Jau rakstījām, ka no japāņu "Toyota iQ" britu ekskluzīvais "Aston Martin Cygnet" atšķiras ar citādu virsbūves dizainu. Tehniskā ziņā "Aston Martin Cygnet" praktiski pilnībā atkārto "Toyota iQ" – tam ir tāda pati platforma un 98 ZS dzinējs. "Aston Martin Cygnet" cena būs ap 15 tūkstošiem latu un tirdzniecībā tas gaidāms jau šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!