Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" oficiāli atklājis jauno četrdurvju kupeju "CLA", kas markas piedāvājumā tiks pozicionēts zem "CLS". Automobilis prezentēts no pirmdienas, 14. janvāra, notiekošajā Detroitas autoizstādē. Savukārt Eiropā šis spēkrats tiks parādīts Berlīnes modes nedēļā no 15. līdz 18. janvārim.

Pagaidām ražotājs neatklāj detalizētāku informāciju par "CLA" tehniskajiem risinājumiem, vien norādījis, ka viena no modifikācijām būs aprīkota ar divlitru četrcilindru dzinēju, kas attīsta 211 zirgspēku jaudu un 350 ņūtonmetru griezes momentu. Dzinējs tiks sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo divsajūgu pārnesumkārbu un "Start&Stop" sistēmu. Automobiļa dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

"Mercedes-Benz CLA" būs pieejams kā ar priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņu. Atšķirībā no citiem "Mercedes-Benz" ar "4Matic" sistēmu "CLA" vilkmi novadīs tikai uz priekšējiem riteņiem, bet aizmugurējie pieslēgsies tikai izslīdēšanas gadījumā.

Standartā automobilis tiks aprīkots ar 17 collu riteņiem, bet par papildus samaksu būs pieejami 18 collu "AMG" diski. Tāpat standartā šis automobilis iegūst 5,8 collu ekrānu salonā. Par papildus samaksu pieejama "Comand" sistēma ar septiņu collu ekrānu.

Zināms, ka ASV tirgū "Mercedes-Benz CLA" nonāks jau šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!