Foto: Publicitātes foto

Drīzumā notiekošajā Ženēvas autoizstādē "Mitsubishi" prezentēs modernizēto "ASX" apvidnieku. Automobilim būs uzlabots eksterjera dizains, pilnveidots aprīkojums un paplašināta virsbūves krāsu toņu palete.

Modernizētā "Mitsubishi ASX" dizains būs ieturēts "Dynamic Shied" koncepcijā, kas apvieno X-veida radiatora dekoratīvo režģi ar šauriem diožu lukturiem. Pamanāmākā vizuālā atšķirība būs vertikālā miglas lukturu sekcija, kuru papildina pagrieziena rādītāji.

"Mitsubishi ASX" interjerā būs uzstādīta jaunā multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu un uzlabotu savietojamību ar viedierīcēm, kā arī "TomTom" navigācija. Pēc neilga laika japāņu autoražotājs ieviesīs aplikāciju, ar kuras palīdzību varēs attālināti iegūt pamatinformāciju par automobili.

No jaunajiem "ASX" modeļa virsbūves krāsojuma toņiem būs sarkanais "Red Diamond", oranžais "Sunshine Orange" un brūnais "Oak Brown".

Eiropā modernizētais "Mitsubishi ASX" būs pieejams tikai ar divlitru benzīna dzinēju, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu. Spēka agregāts būs sajūgts ar piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu vai variatora transmisiju ar sešiem virtuāliem pārnesumiem. Apvidniekam būs pieejama kā priekšējā, tā arī visu riteņu piedziņa.

Tirdzniecībā Latvijā modernizētais "Mitsubishi ASX" nonāks rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!