Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" paziņojusi par modernizētā "Lada XRay" hečbeka tirdzniecības uzsākšanu Krievijā. Automobilis bāzes versijā maksās par 40 tūkstošiem rubļu (530 eiro) lētāk – 590 tūkstošus rubļu (7815 eiro).

Modernizētajam "Lada XRay" ir par 25 milimetriem palielināta vieta aizmugurējiem pasažieriem. Tas panākts, uzstādot jaunu aizmugurējo sēdekli, kas salonā arī novietots nedaudz vairāk uz aizmuguri un arī nedaudz zemāk.

Tāpat atjauninātajam "XRay" modelim ir pilnveidots aprīkojums. Bāzes versija "Standart" būs pieejama tikai ar 1,6 litru dzinēju un manuālo pārnesumkārbu. Šajā komplektācijā pieejami priekšējo pasažieru drošības spilveni, braukšanas elektroniskā stabilizācijas sistēma, priekšējo logu elektriskie pacēlāji, centrālā atslēga, borta dators un 15 collu diski.

Pakāpienu augstāka ir "Classic" komplektācija, tad nakamajā līmenī ir "Comfort" (standartā ir vēl gaisa kondicionētājs, multifunkcionālais stūresrats, priekšējo sēdekļu elektriskā apsilde u.c.), bet visaugstākajā – "Luxe", kas maksā no 744 tūkstošiem rubļu (9855 eiro). Pat augstākajā komplektācijas līmenī papildu pieejama "Prestige" pakotne, kas ietver multimediju un navigācijas sistēmu, kruīza kontroli, novietnes sensorus, kā arī gaismas un lietus sensorus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!