Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs "Range Rover Evoque" sportisko modifikāciju "Autobiography Dynamic", kas kļūs par visjaudīgāko šī kompaktā apvidus automobiļa versiju.

"Range Rover Evoque Autobiography Dynamic" būs aprīkots ar divu litru četrcilindru benzīna turbomotoru, kas attīsta 280 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu. Atgādinām, ka līdz šim visjaudīgākā "Evoque" modifikācija bija ar šī motora versiju, kas attīsta 240 ZS un 360 Nm, ļaujot kompaktajam apvidus auto līdz 100 km/h paātrināties 7,6 sekundēs.

Turklāt "Autobiography Dynamic" versijā motors ir sajūgts ar deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tomēr ražotājs šīs modifikācijas dinamiskos raksturlielumus pagaidām neatklāj.

Vēl visjaudīgākais "Range Rover Evoque" atšķiras ar sportiskāka regulējuma balstiekārtu un spēcīgākām bremzēm. Savukārt vizuāli – ar citādu radiatora dekoratīvo režģi, priekšējo buferi, 20 collu riteņiem, kā arī "Autobiography" plāksnīti uz virsbūves. Tāpat šai modifikācijai būs pieejams jauns oranžais virsbūves krāsojuma tonis.

"Range Rover Evoque Autobiography Dynamic" būs pieejams kā trīs, tā arī piecu durvju modifikācijā. Tirdzniecībā šīs versijas automobilis nonāks rudenī un maksās no 60 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!