Foto: Publicitātes foto
Kompānija "SEAT" prezentējusi "Leon" modeļa universāļa paaugstinātās pārgājības modifikāciju "X-Perience". Šīs versijas automobilis iegūs pilnpiedziņas sistēmu "4Drive", par 15 milimetriem paaugstinātu balstiekārtu un plastmasas aizsargpaneļus pa virsbūves perimetru. Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts rudenī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"SEAT Leon X-Perience" būs pieejams ar 1,8 litru turbopūtes benzīna motoru (180 ZS), bet no dīzeļa dzinējiem būs pieejams 1,6 litru agregāts ar 110 ZS (250 Nm), bet divu litru dīzeļmotors būs divās variācijās – ar 150 ZS (320 Nm) un 184 ZS (380 Nm). Transmisijas – sešpakāpju manuālā vai tāda paša pārnesumu skaita sekvenciālā "DSG" pārnesumkārba.

Šī paaugstinātās pārgājības universāļa pilnpiedziņas sistēmā tiek izmantots piektās paaudzes "Haldex" viskosajūgs ar daudzdisku sajūgu. Tāpat šim spēkratam ir diferenciāļa bloķētāja elektroniskā imitācija uz priekšējās un aizmugurējās riteņu ass. Turklāt "X-Perience" elektroniskās stabilizācijas sistēmas ir pārregulētas braukšanai pa apvidu.

Atgādinām, ka "SEAT Leon ST" universālis arī standartā pieejams ar pilnpiedziņas sistēmu "4Drive".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!