Foto: Publicitātes foto
Kompānija "SEAT" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi sava pirmā apvidus automobiļa prototipu "20V20". Autoražotājs atklāj, ka koncepta nosaukums jau vēsta, ka tamlīdzīgs sērijveida modelis tirdzniecībā gaidāms līdz 2020. gadam.

"SEAT 20V20" dizaina elementi tiks izmantoti arī citos markas turpmākajos sērijveida modeļos. Autoražotājs īpaši izceļ prototipa sportisko siluetu un spilgti oranžo krāsu, kurai jārada asociācijas ar "Barselons rīta sauli".

Spāņu autoražotāja pirmais apvidus automobilis izgatavots uz "Volkswagen" (VW) koncerna modulārās platformas MQB, kas savulaik debitēja septītās paaudzes "VW Golf" pamatā. Automobiļa kopgarums ir 4,66 metri, bet bagāžas nodalījuma tilpums – 600 litru. "SEAT" uzsver, ka šī apvidnieka salonā ērti varēs sasēsties pieci pasažieri.

"SEAT" neprecizē, ar kādu spēka agregātu aprīkots "20V20" prototips. Tomēr atklāj, ka automobilis konstruēts tā, ka to būs iespējams aprīkot ne tikai ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, bet arī hibrīda spēka agregātu. Tāpat spēkratam būs pieejama sekvenciālā divsajūgu pārnesumkārba DSG un pilnpiedziņas sistēma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!