Foto: Publicitātes foto

Japāņu automarka "Subaru" pašlaik notiekošajā Čikāgas autoizstādē prezentējusi jaunās paaudzes "Legacy" modeli, ko pati nodēvējusi par tehnoloģiski visattīstītāko un ekonomiskāko "Legacy" modeli tā 30 gadu pastāvēšanas laikā.

Jaunais "Subaru Legacy" izstrādāts uz modulārās platformas, kas jau ir pazīstama no astoņvietīgā apvidnieka "Ascent". No tās sedans aizguvis arī četrcilindru turbopūtes benzīna 2,4 litru dzinēju ar 240 zirgspēku jaudu (376 Nm). Motors sajūgts ar variatora transmisiju un simetrisko pilnpiedziņas sistēmu.

No vietas līdz 60 jūdzēm stundā (96 km/h) jaunais "Subaru Legacy" paātrinās 6,1 sekundē. Degvielas patēriņš, pēc ražotāja norādītajiem datiem, pilsētā ir 9,8 litri benzīna uz 100 km, bet uz šosejas – 7,3 litri uz 100 km. ASV tirgū šim modelim būs pieejams arī 2,5 litru atmosfēriskais agregāts ar 182 ZS.

Vēl šim automobilim "Subaru" esot uzlabojis vadāmību, komfortu un trokšņu izolāciju. Balstiekārtas elementi ir vieglāki un izturīgāki. Savukārt salons esot ietilpīgāks, tostarp arī bagāžas nodalījums, kas sasniedz 427 litrus.

Automobiļa aprīkojumā pieejams 11,6 collu vertikālais ekrāns multimediju sistēmai (bāzes versijā – septiņu collu), interneta bezvadu maršrutētājs, četras USB ligzdas, "Harman Kardon" audio sistēma ar 12 skaļruņiem un balss asistents.

Tirdzniecībā ASV jaunais "Subaru Legacy" nonāks rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!