Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Jaguar Land Rover" īpašu izstrādājumu nodaļa "Special Vehicle Operations" sadarbībā ar britu ekskluzīvo ieroču ražotāju "Holland & Holland" izstrādājusi visdārgāko un visgreznāko "Range Rover" apvidus automobiļa modifikāciju.

"Holland & Holland" modifikācija izgatavota uz pagarinātās riteņu garenbāzes "Range Rover Autobiography Black" bāzes. Automobilis krāsots ekskluzīvā zaļā tonī, bet galvenā atšķirība no standarta versijas ir bagāžas nodalījumā – tur izbūvēta glabātava ieročiem.

Kaste "Holland & Holland" ieroču glabāšanai darināta no tā paša koka un ādas, kas izmantots arī automobiļa salona apdarē. Tāpat bagāžnieka vāka apakšējai atvāžamajā daļa ir speciāla pāršūta, lai tā būtu ērta automobiļu pasažieriem, kur atsēsties zābaku pāraušanai vai mielošanai.

Visgreznākā un visdārgākā "Range Rover" interjerā dažādās vietās ir "Holland & Holland" izšuvumi vai plāksnītes. Piemēram, šim ieroču ražotājam raksturīgais gravējums ir uz durvju rokturiem. Savukārt otrajā sēdekļu rindā, kas paredzēta diviem pasažieriem, pa vidu ir konsole ar izbīdāmiem galdiņiem, multimediju sistēmas un klimata kontroles vadības ierīcēm.

Šīs ekskluzīvās versijas automobili varēs pasūtināt vai nu ar 510 zirgspēku jaudīgo pieclitru V8 kompresormotoru, vai ar 339 ZS jaudīgo 4,4 litru V8 dīzeļdzinēju.

Lielbritānijā "Range Rover Holland & Holland" maksās no 180 tūkstošiem sterliņu mārciņām (229 tūkstoši eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!