Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā septiņus gadus "Tiguan" ir bijis viens no populārākajiem "Volkswagen" (VW) modeļiem. Sagaidot jauno modeļa gadu, VW nāk klajā ar atjauninātām "Tiguan" galvenā aprīkojuma specifikācijām. Kompaktā apvidus automobiļa atjauninājumos iekļauta jaunu dzinēju paaudze, kā arī jauns radio un radio navigācijas sistēma.

Divu litru dīzeļdzinēji ir kļuvuši jaudīgāki. 140 ZS dzinēja jauda tikusi palielināta līdz 150 ZS un 170 ZS dzinējs tagad nodrošina 177 ZS lielu jaudu. Tajā pašā laikā CO2 izmešu daudzums ir samazināts par līdz pat 17 g/km, un visi dzinēji atbilst EU6 izmešu standartam. Šie jaunie motori atkarībā no versijas, pēc ražotāja datiem, vidēji patērē piecus līdz 5,7 litrus dīzeļa uz 100 km.

Jaunā "Tiguan" informācijas un izklaides sistēma, kas balstīta uz jaunākās paaudzes modulāro informācijas un izklaides sistēmas moduli, arī tikusi ievērojami uzlabota. Iepriekšējās paaudzes radio sistēma nomainīta ar "Composition Colour" un "Composition Media" (krāsains skārienjutīgais ekrāns, astoņi skaļruņi un dažādas pieslēgvietas mobilajām ierīcēm). "Discover Media" ir jaunā pieejamā radio navigācijas sistēma, kas kā standarts iekļauta VW tiešsaistes pakalpojumu pakotnē "Guide & Inform".

"Composition Media" un "Discover Media" var arī pasūtīt kā papildaprīkojumu, izmantojot "App Connect". Ar šo funkciju VW iespējo daudzu "Google" un "Apple" veikalos pieejamo viedtālruņu lietojumprogrammu integrāciju un izmantošanu.

Iespējams arī pievienot "Media Control" lietojumprogrammu. Šī jaunā lietojumprogramma, kas papildina informācijas un izklaides sistēmu, ļauj izmantot planšetdatoru dažādu funkciju izpildei (piemēram, navigācijas datu ievadei, radio stacijas izvēlei utt.) – šo iespēju var izmantot arī aizmugurē sēdošie pasažieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!