Foto: Publicitātes foto
Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandā nākamajā sezonā nebrauks arī krievs Vadims Tarasenko, sociālajos tīklos paziņoja motosportists.

Tarasenko, kurš ir Vladivostokas spīdveja audzēknis, Daugavpilī startēja iepriekšējās divas sezonas, kā arī no 2010. līdz 2013. gadam. Pa vidu tam viņš pārstāvēja Polijas klubus no Gņezno un Pilas pilsētām.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais Tarasenko piedalījās 12 sacīkstēs, kurās 51 braucienā tika pie 73 punktiem, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

"2019. gada sezona man nebija veiksmīga, ne tāda, kādu gaidīju. Iepriekšējā ziemā smagi strādāju, bet tas jāatstāj pagātnē. Nākamajā sezonā nebraukšu "Lokomotīves" sastāvā. Novēlu klubam visu to labāko," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Tarasenko.

Augustā komandas prezidents Valērijs Šidlovskis atklāja, ka līdz novembrim tiks strādāts, lai klubā noturētu vadošos braucējus, tomēr jau tagad skaidrs, ka "Lokomotīvē" nebrauks Tarasenko un soms Timo Lahti.

Šosezon Daugavpils komanda Polijas pēc spēka otrajā jeb "Nice" līgā septiņu komandu konkurencē izcīnīja sesto vietu un arī nākamsezon startēs šajā pašā čempionātā.

"Lokomotīve" 2015. un 2016. gadā triumfēja "Nice" čempionātā, tomēr aizpērn apstājās pusfinālā. Vienību 2017. gada sezonā piemeklēja finansiālas problēmas un tai bija lieli parādi, tomēr sezonu izdevās pabeigt. Pēc noteikumiem "Nice" līgas uzvarētāji iegūst tiesības startēt ekstralīgā, tomēr "Lokomotīvei" tas abas reizes tika liegts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!