Foto: Sauber Motorsport AG

"Sauber" F-1 komandas pilots Paskāls Verlēns čempionātā varētu atgriezties uz trešo posmu, Bahreinas "Grand Prix" izcīņu, kas notiks šajās Lieldienās.

Kā zināms, pirms sezonas atklāšanas posma Austrālijā Verlēns treniņos piedzīvoja avāriju, kurā guva muguras traumu. Tās dēļ viņš izlaida gan pirmo, gan otro posmu Ķīnā, kur Verlēnu pie "Sauber" bolīda stūres aizvietoja Antonio Džovanaci.

"Paskāls trenējas, gatavojas Bahreinai," intervijā aģentūrai DPA pastāstījis "Mercedes" F-1 komandas vadītājs Toto Volfs. "Par viņa darbu es dzirdu tikai labas atsauksmes, un viņš jūtas arvien labāk. Viss norāda uz to, ka Bahreinā viņš startēs."

Pēc veiksmīgās 2014. gada DTM sezonas Verlēns tika uzaicināts "Mercedes" F-1 komandā kā testpilots, un 2015. gadā viņš kļuva par visu laiku jaunāko DTM čempionu, paralēli turpinot testu darbu titulētajā F-1 komandā.

F-1 Verlēns debitēja pērn "Manor" komandā un tika pie sava pirmā ieskaites punkta F- 1 čempionātā, izcīnot 10. vietu Austrijas "Grand Prix" posmā. Kad "Manor" komanda beidza pastāvēt, Verlēns pievienojās citai "Mercedes" atbalstītai komandai - "Sauber".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!