Bijušais F1 komandas īpašnieks Edijs Džordans uzskata, ka Fernando Alonso pietiekami laipni neattiecas pret savu pārinieku Felipi Masu. Sevišķi to var saprast pēc spāņa nesenajiem izteikumiem.

Pēc finiša Vācijas "Grand Prix" izcīņā, kur uzvarēja Luiss Hamiltons, bet Fernando Alonso finišēja otrais, "Ferrari" pilots izteicās, ka viņam būs nepieciešama "McLaren" komandas palīdzība, lai pietuvotos čempionāta līderim Sebastianam Fetelam. Taču Alonso ne ar pušplēstu vārdu nepieminēja Felipi Masu, kurš varētu būt viņa reālākais palīgs šajā situācijā.

"Tas bija diezgan savādi, kad Alonso izteicās par to, ka viņam nepieciešama "McLaren" palīdzība," intervijā "GPUpdate.net" izteicies Edijs Džordans. "Viņš pat nepieminēja savu komandas biedru, ko viņam vajadzēja izdarīt pirmkārt. Aizvadītajā posmā Alonso noteikti nelabvēlīga bija Masas mehāniķu kļūda boksos, jo citādi Fetels būtu finišējis piektais. Es novēlu, lai Alonso būtu maliet maigāks pret savu komandas biedru un tā vietā lai runātu par "McLaren", vairāk pieminētu viņu."

Tomēr no otras puses 63 gadus vecais Džordans saprot, ka visi F1 piloti savā būtībā domā tikai par sevi.

"Atcerieties, ka ikviens sacīkšu braucējs ir ļoti savtīga personība," atzīst Džordans. "Viņi domā tikai par sevi un domāju, ka tā ir ar ikvienu ļoti talantīgu sportistu. Taču esmu ar tādiem saskāries un zinu, ka viņi var būt laipni. Tāda vienkārši ir labāko daba un nedomājiet par to sliktu. Tie ir dzīves fakti."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!