Tā kā "Mūsas" trase Bauskā finansiālu problēmu dēļ nevar uzņemt septembrī paredzētās sacensības, šā gada Latvijas un Baltijas autokrosa, kā arī LAF Folkreisa Vasaras kausa kalendārā ir veiktas nozīmīgas izmaiņas, informē Latvijas Automobiļu federācija (LAF).

Atcelts 6. un 7. septembrī "Mūsā" paredzētais autokrosa un folkreisa čempionāta posms, taču LAF Krosa komisija spējusi rast alternatīvas - atvijas autokrosa čempionāta piektais posms un Baltijas autokrosa čempionāta ceturtais posms notiks 13. septembrī Lietuvā, Šakjai trasē, bet LAF Folkreisa Vasaras kausa posms 6. septembrī notiks jaunajā Aizkraukles autotrasē.

"LAF Krosa komisija atvainojas par izmaiņām un iespējamām neērtībām, taču, domājams, principiāli jāaizvada paredzētās cīņas," saka LAF Krosa komisijas vadītāja Inta Ulme. "Šī situācija kalpos kā labs grūdiens nākotnei – tiks apsvērtas iespējas pievienot čempionātam jaunas trases, ko folkreisa dalībnieki jau būs testējuši un iepazinuši. Šobrīd aicinām visu mūsu krosa ģimeni uz sapratni un kopīgu sadarbību sezonas nogales posmu aizvadīšanā. Mēs negribējām izmaiņas, bet esam spiesti tās veikt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!