Foto: Publicitātes foto
Latvijas vienīgā motobola komanda "Rīga" ir iesākusi Centrāleiropas līgas sezonu, pirmajā mājas spēlē mērojoties spēkiem ar "Bartuva" komandu no Skuodas pilsētas Lietuvā.

Rīdzinieki spraigā spēlē piekāpās ar rezultātu 1:5.

Pērn Baltijas motobola turnīra ietvaros pēdējā mājas spēlē motoklubs "Rīga" lietuviešiem piekāpās ar graujošosu rezultātu 0:16.

Kā pirms spēles atzina komandas vadītājs Edgars Vilcāns, galvenais bija padomāt par aizsardzību. Tas rīdziniekiem patiešām izdevās un spēles pirmajā ceturtdaļā izdevās noturēt bezvārtu neizšķirtu. Pēc tam lietuvieši aktivizējās un ātri guva divus bezatbildes vārtus. Ceturtā periodā, kad rezultāts bija jau 0:4, mūsējie vienus vārtus atguva. Lieliski pie pretinieku vārtiem nospēlēja Jānis Bērziņš. Uzreiz arī lietuvieši izveidoja bīstamu pretuzbrukumu un guva pēdējos vārtus spēlē, līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 1:5 "Bartuva" komandas labā.

Nākamā motobola kluba "Rīga" mājas spēle būs 25. maijā, kad Baltijas motobola līgas ietvaros cīkstēsies ar citu komandu no Lietuvas - Kretingas "Milda". Spēles sākums plkst. 17.00 Biķernieku kompleksās sporta bāzes stadionā. Ieeja uz visām motobola spēlēm ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!