Foto: Red Bull

Igaunijas autosportists Juri Vipss Sebringas trasē ASV aizvada "IndyCar" testus, lūkojot sev atrast darba vietu nākotnē pēc tam, kad viņš ar neveikliem izteikumiem sabojāja sapni par F-1.

Vipss ir viens no pieciem pilotiem, kuri startēs "IndyCar" testos. Igaunis mēģinās sevi pierādīt "Rahal Letterman Lanigan" komandā.

Šajā sezonā Vipss startē "Hitech" komandā F-2 čempionātā, kur kopvērtējumā ierindojas 10. pozīcijā. Viņš savā F-2 karjerā izcīnījis trīs uzvaras.

Vipss varētu būt potenciālais Džeka Hārvija aizvietotājs, kuram šī sezona "Rahal Letterman Lanigan" komandā ir ļoti neveiksmīga.

Talantīgais Igaunijas autosportists šajā sezonā piedalījās F-1 brīvajos treniņbraucienos ar "Red Bull" spēkratu. Tomēr jūlijā Vipsu izslēdza no komandas, kad, spēlējot videospēli "Call of Duty", platformas "Twitch" tiešās translācijas laikā nekorektā vārdā nosauca melnādainus cilvēkus. Igaunijas braucējs "Red Bull" junioru programmā bija kopš 2018. gada, turklāt kopš 2020. gada viņš bijis testa un rezerves pilots "Alpha Tauri" vienībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!