Foto: AFP/Scanpix
"Lotus" F-1 komandas itāļu pilots Jarno Trulli tuvāko nedēļu laikā varētu tikt skaidrībā ar iespējamo līguma pagarināšanu ar komandu, taču pārlieku par savu nākotni F-1 viņš nesatraucoties, raksta britu prese.

"Kā vienmēr esmu teicis, nekrītu panikā par savu nākotni," intervijā žurnālam "Autosport" sava itāļu pilots. "Vispirms man ir jābūt ātram sezonas otrās puses sacensībās, otrkārt, jāseko savai motivācijai. Iespējams, tuvāko nedēļu laikā var parādīties kādas ziņas saistībā ar manu nākotni, taču šobrīd es esmu apmierināts ar to, kā viss notiek, un gribu koncentrēties darbam."

Sezonas pirmajā pusē Trulli cīnījās ar savas formulas tehniskām problēmām, konkrēti stūres pastiprinātāja defektiem, un Vācijas "Grand Prix" viņa vietā startēja indietis Karūns Čandhoks, taču Ungārijā "Lotus" komandā bija atpakaļ Trulli un bija ļoti apmierināts ar jauno stūres pastiprinātāja sistēmu. "Silverstounā bija vissliktākā sacīkste, es kāpu mašīnā, centos to sajust, bet nekas neizdevās," stāsta Trulli. "Es nekontrolēju formulu un šādos brīžos sāc meklēt vainu sevī. Tagad es vismaz esmu apmierināts ar sevi. Pirmo reizi šosezon sāku strādāt ar formulu un daudz ko mainīt, jo beidzot man daudz kas ir kļuvs skaidrs."

Šosezon itāļu veterāns F-1 čempionātā ieskaites punktus nav ieguvis, labāko rezultātu sasniedzot Austrālijas un Monako "Grand Prix", kad finišēja 13.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!