Foto: Publicitātes foto

Latvijas motokrosa braucējs Pauls Jonass bija priecīgs par izcīnīto otro vietu pasaules motokrosa čempionāta MXGP klases sestajā posmā Ķegumā, taču viņš norādīja, ka joprojām ir kur pielikt, lai fiziski justos vēl labāk, viņš stāstīja intervijā "Latvija Radio" un portālam LSM.

Jau ziņots, ka "Husqvarna" rūpnīcas komandu pārstāvošais Jonass gan pirmajā, gan otrajā braucienā ieņēma otro vietu, tādējādi arī pasaules čempionāta sesto posmu noslēdzot otrajā pozīcijā.

"Prieks redzēt skatītājus un it īpaši uzkāpt uz pjedestāla. Emocijas ir neaprakstāmas," teica Jonass, piebilstot, ka labākais šampanietis esot uz pjedestāla. "Tur varētu uzlikt vienalga kādu, bet uz pjedestāla, kad esi, šampanietis ir ļoti labs."

"Fiziski jutos diezgan labi. Ir vēl kur pielikt, lai būtu pavisam labi fiziski. Pietrūkst stundiņu uz motocikla, bet ir arvien labāk un labāk," LSM citē Jonasa teikto. "Tagad 15 minūtes braukšanas jaudai]man ir, bet vajag vēl 15, lai varētu nobraukt pilnā jaudā, un tad jau būs viss kārtībā."

Pirms šī posma Jonass ar komandu uzmanību pievērsa starta, kur iepriekš ar tehniku bija problēmas. "Izskatās, ka tas ir izdevies. Redzēsim, kā viss noritēs arī cietajās trasēs nākamajos GP, bet šoreiz viss nostrādāja," pauda Jonass.

Pēc izcīnītās otrās vietas MXGP kopvērtējumā Jonass ar 120 punktiem ierindojas desmitajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!