Foto: F64

"MX Moduls" kluba sportists Kārlis Sabulis, startējot Igaunijas motokrosa čempionāta piecos posmos, izcīnījis čempiona titulu MX1 klasē, ziņo motokrosa klubs.

Šajās brīvdienās notika Igaunijas čempionāta noslēdzošais, piektais posms. Abos MX1 braucienos Kārlis Sabulis finišēja trešajā vietā, arī braucienu summā izcīnīja trešo vietu.

"Šis bija interesants sacensību posms," stāsta Sabulis. "Kvalifikācijā kaut kas nebija kārtībā ar manu sacensību motociklu, tāpēc abus braucienus startēju ar treniņu moci. Padevās starti, bet līdz galam nespēju tikt galā ar igauņu piedāvāto ātrumu. Ņemot vērā, ka cīnījos par čempiona titulu, stress bija lielāks nekā citos sacensību posmos."

"Prieks, ka finišēju abos braucienos un varēju kāpt uz goda pjedestāla. Vislielākais prieks par izcīnīto Igaunijas motokrosa čempiona titulu! Cenšos un daru visu, cik vien labi varu. Paldies klubam "MX Moduls" un maniem atbalstītājiem, faniem," bilst sportists.

Pirmajā Igaunijas motokrosa čempionāta posmā Kārlis Sabulis izcīnīja uzvaru, otrajā un trešajā posmā bija otrais. Ceturtajā posmā viņš finišēja ceturtajā vietā, noslēdzošajās sacensībās bija trešais.

"Man ļoti patika Igaunijas motokrosa čempionāts. Labas kvalitātes trases, labi organizētas sacensības, spēcīga konkurence," papildina čempions.

Nākamās sacensības, kurās piedalīsies motokrosa kluba "MX Moduls" sportists Kārlis Sabulis, ir Latvijas motokrosa čempionāta trešais posms, kas notiks 12. septembrī Cēsīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!