Latvijā rīkotais pasaules motokrosa čempionāta posms otro gadu pēc kārtas atzīts par sezonas vislabāk noorganizētajām sacensībām, un pēc vietējo organizatoru izveidotā "burbuļa" principa vēlāk rīkoti citi MXGP posmi un pat citu sporta veidu sacensības pasaulē, intervijā "Hattrick ar Puči" pastāstīja Kristers Serģis.

Serģis bija no galvenajiem rīkotājiem, un viņš Hattrick studijā skaidroja, ka šī MXGP atzinība nākusi pēc tam, kad tieši Latvija uzņēmās rīkot pirmos trīs posmus pēc pandēmijas izraisītā piespiedu pārtraukuma, ļaujot atsākties augstākās raudzes motosporta sacensībām pasaulē.

Pirmdienas vakarā skatāmajā intervijā Kristers Serģis atklās arī jaunāko informāciju Latvijas vadošā motobraucēja Paula Jonasa sakarā, kā arī daudz ko citu interesantu.

Tikmēr "Hattrick" fizioterapeite Agneta Liepājniece stāstīs par plecu traumām, kas īpaši aktuālas motobraucējiem, bet Armands Puče ieskatīsies starp rindām aktuālākajiem sporta ziņu virsrakstiem Latvijā, piesaucot gan Latvijas hokeja izlasi, gan volejbola savienības jauno tēlu.

Skaties pirmdien 21:00 TV kanālā Best4Sport TV vai "Hattrick" "Youtube" kanālā, kā arī trešdienas vakarā kanālā 360TV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!