Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecais Latvijas rallija pilots Ralfs Sirmacis ir spēris nākamo soli savā karjerā un noslēdzis menedžmenta līgumu ar bijušā WRC čempiona Ari Vatanena dēla Kima Vatanena un Ates Varstas vadīto "V&V Sport Management" kompāniju, kas turpmāk rūpēsies par Latvijas sportista atbalstītājiem un startiem sacensībās.

Sadarbība paredz, ka "V&V Sport Management" palīdzēs Ralfam meklēt sponsorus un iespējas startēt gan vietēja mēroga sacensībās, gan Eiropas (ERČ) un pasaules (WRC) rallija čempionātā.

"Ralfa braukšanai sekojam jau labu laiku," saka V&V Sport Management partneri Kims Vatanens un Ate Varsta. "Kad Ralfs pirms pāris mēnešiem ar mums sazinājās, patiešām bijām ieinteresēti pārrunāt mūsu iespējamo sadarbību. Esam priecīgi, jo Ralfu sagaida lieliska nākotne. Ralfa sasniegumi viņa vecumā ir stingrs apliecinājums tam."

"Lieliskas sajūta, pievienojoties "V&V Sport Management" kompānijai," saka Ralfs Sirmacis. "Tas ir liels un svarīgs solis manā karjerā, lai sasniegtu savu mērķi kļūt par pirmo latvieti - pasaules rallija čempionu. Ar Kima un Ates pieredzi varēšu vairāk koncentrēties uz braukšanu un attīstīties kā profesionāls braucējs, lai īstenotu savu sapni."

"V&V Sport Management" savu karjeru attīstīt ir palīdzējusi tādiem braucējiem kā četrkārtējais WRC čempions Sebastjans Ožjērs, "Hyundai" rūpnīcas komandas pilots Haidens Padons, pasaules rallijkrosa čempionāts pilots Topi Heikinens, "Citroen" WRC komandas britu piots Kreigs Brīns un daudziem citiem.

No braucējiem, kuri sadarbojās ar šo kompāniju, astoņi sportisti savā karjerā ir izcīnījuši pasaules čempiontitulus, vienu Eiropas čempiontitulu, vienu "Global Rallycross" čempiontitulu un septiņus Somijas čempiontitulus.

Kā zināms, Ralfs Sirmacis, pērn izcīnījis trīs uzvaras Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmos, sezonas noslēgumā ERČ kopvērtējumā ieņēma augsto trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!