Foto: AFP/Scanpix
"McLaren" F-1 komandas pilota Lūisa Hamltona tēvs ir nokritizējis dēla jauno menedžeri, pārmetot neprofesionalitāti un darba specifikas nepārzināšanu, raksta portāls "Nextgen".

"Visiem pilotiem, izņemot Lūisu, ir menedžeris, kam ir sapratne par sacīkstēm, nevis vienkārši cilvēks no kādas kompānijas," saka Entonijs Hamiltons. "F-1 pilotiem ir vajadzīgi cilvēki, kas piedalās viņa dzīvē, jo te sportisti izjūt lielu spriedzi. Ja tu paraksti līgumu ar pilotu, tad esi gatavs izpildīt savu darbu. Negribu nevienu apvainot, bet tāds ir šis bizness."

Šobrīd ar Hamiltonu strādā menedžeri no Saimona Fullera kompānijas "XIX Entertainment", kas apkalpo dažādas slavenības, bet pirms tam britu pilota menedžeris bija viņa tēvs, kurš tagad strādā ar citu jaunu britu talantu, Polu di Restu ("Force India").

Pēdējā laikā Hamiltons daudz tiek kritizēts par savu rīcību trasē sacensību laikā, izņēmums nebija arī pēdējā sacīkste Singapūrā, kurā par sadursmi ar Felipi Masu ("Ferrari") Lūisam Hamltonam tika piespriests sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!