Latvijas jaunās autosporta disciplīnas - minirallija - otrajā posmā Aizputē uzvarēja Andris Kulbergs/Kristaps Bērziņš, kuri bija ātrākie gan absolūtajā, gan 4WD ieskaites vērtējumā.

Latvijas kausa izcīņas minirallijā otrais posms risnājās Aizputes pusē un šoreiz tā dalībniekiem ar savām standarta ielas automašīnām vajadzēja braukt pa grants seguma ceļiem, to skaitā Vecpils autokrosa trasē. Kā ziņojām, pirmais minirallija posms risinājās Jūrmalā pa asfalta ceļiem.

1600+ klasē uzvarēja Aigars Tīdmanis/Jānis Bumbulis, otrie – Miks Ķenavs ar Armandu Ķenavu, trešā vieta Raivim Garozam ar stūrmani Uldi Fjodorovu.

1600 klasē pirmie Māris Radomišķis un Mārtiņš Zviedris, aiz viņiem Māris Druva/Viktors Ellers, bet trešo vietu šajā klas ieguva Kristers Cimdiņš/Gatis Cimdiņš.

4WD ieskaites klases un minirallija "Aizpute" absolūto uzvarētāju tituls šoreiz Andrim Kulbergam un Kristapam Bērziņam. Savukārt "Mitsubishi Lancer Evo VI" automašīna, ar ko šī ekipāža piedalījās sacensībās, minirallijā ir uzvarējusi jau otro reizi – pirmajā posmā Jūrmalā ar to startēja un uzvaru izcīnīja Mārtiņš Dzenītis.

Otrā vieta 4WD klasē – Valtam Zvaigznem ar stūrmani Arti Baumani, aiz sevis atstājot Kristapu Skrodi/Normundu Verbeli.

Tika apbalvota arī ātrākā FWD ekipāža, un te nepārspēts palika Aigars Tīdmanis ar Jāni Bumbuli.

Komandu vērtējumā labākie – "Rude Racing", otrā "Mārupes Rally Team", un trešā vieta "EEK racing" komandai.

Nākamais minirallija kausa izcīņas posms "Marienburga" notiks Alūksnē, 24.augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!