Foto: Publicitātes foto

Ar vēsturisko spēkratu parādi piektdienas vakarā, 4. jūlijā, Rīgas ielās tiks dots starts šāgada ceturtajām vēsturisko automobiļu sacensībām "Dzintara Aplis 2014". Pašas sacensības norisināsies sestdien, 5. jūlijā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē "VAZ" un "Volga" klasēs. Paralēli norisināsies arī "Žiguļu Kauss 2014" sestais posms.

Piektdienas vakarā, plkst. 20:15, no Biķernieku kompleksās sporta bāzes "Dzintara Apļa" sacensību dalībnieki dosies svinīgā parādē pa Rīgas ielām, lai ap plkst. 20:45 nonāktu Rīgas Doma laukumā, kur iedzīvotājiem un pilsētas viesiem stundas garumā klātienē būs iespējams vērot vēsturiskās sacīkšu automašīnas.

Sacensību pirmais starts sestdien tiks dots plkst. 12, savukārt otrais – plkst. 14. Paredzams, ka par šo sacensību karstāko cīņas posmu izvērtīsies tieši "Dzintara Aplis" superfināls, kur ātrākajiem dalībniekiem būs iespēja izcīnīt 1000 eiro balvu fondu.

Vēsturisko automašīnu sacensību apmeklētājiem visas dienas garumā būs iespējams ne tikai klātienē sekot līdzi sacensību norisei, bet vērot arī šovus no "Ghetto Drift Team" un Latvijas Ielu Vingrotāju Sporta biedrības, kā arī Biķernieku trases teritorijā norisināsies vēsturisko automašīnu izstāde.

Ieejas maksa – trīs eiro (bērniem līdz 12 gadu vecumam, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – bezmaksas ieeja).

Vēsturisko automobiļu sacensības Latvijā tiek organizētas sadarbībā ar "Ghetto Family", biedrību "Latvijas antīko automobiļu klubs" un Rīgas Motormuzeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!