Foto: Publicitātes foto

LMT rallija komandas ekipāža Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals svētdien tomēr izstājās no Akropoles rallija, kurā sportistus tehniskas ķibeles piemeklēja vairākas reizes.

Kā informē LMT rallija komanda, mašīnai "Saplīsa aizmugurējā piekare un nav iespējams pabraukt vai salabot", tādēļ ekipāža nevar finišēt.

Lai arī otrajā "Acropolis Rally 2012" dienā tehnisku iemeslu dēļ latviešu ekipāža bija spiesta no cīņas izstāties un saņemt ievērojamu laika sodu par neveiktajiem ātrumposmiem, Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals trešo sacensību dienu uzsāka ar jaunu mērķi – izcīnīt "Rally Class" ieskaitē visvairāk ātrumposmu uzvaru, kas dod papildus punktus sacensību seriāla ieskaitē. Sestdien Neikšāna ekipāža uzvarēja septiņos no astoņiem ātrumposmiem savā ieskaitē un kopvērtējumā pakāpās uz 29.vietu, "Rally Class" ieskaitē ieņēma 4. vietu, bet N4 klasē - 10. vietu.

Tomēr svētdien Neikšāna ekipāža bija spiesta no sacensībām izstāties. Svētdien Neikšāns/ Dzirkals veica divus no pieciem paredzētajiem ātrumposmiem, pakāpās uz 23.vietu kopvērtējumā, bet nākamajā ātrumposmā bija spiesti apstāties.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!