Foto: ReinisNitiss.com
Latvijas piloti Reinis Nitišs un Jānis Baumanis sestdien Barselonas F-1 trasē aizvadīja attiecīgi pirmos divus un trīs braucienus pasaules ("World RX") un Eiropas ("Euro RX") čempionāta posmā, Jānim uzrādot ātrāko apļa laiku "Super 1600" klases braucēju konkurencē, bet Reinis pārliecinoši veica otro hītu, atpaliekot vien no pasaules čempiona Petera Solberga.

Eiropas čempionāta "Super 1600" klases braucēji sestdien aizvadīja trīs hītus, un pēc tiem Jānis Baumanis atrodas trešajā vietā absolūtajā vērtējumā. Neskatoties uz tehniskām problēmām, kas Latvijas pilotu piemeklēja otrajā un arī trešajā hītā, Jānim izdevās sasniegt ātrāko apļa laiku.

Savukārt Reinis Nitišs pasaules čempionāta "Supercar" klases ieskaitē pēc diviem braucieniem atrodas ceturtajā vietā un pēc otrā brauciena portālam "Delfi" atzina, ka šī diena viņam esot bijusi ļoti pozitīva un viņš esot atguvis ticību sev.

Par svētdienas notikumiem portāls "Delfi" ziņos ekskluzīvā speciālreportāžā, bet plašāku pirmās sacensību dienas aprakstu jūs varat lasīt mūsu teksta tiešraides arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!