Foto: Publicitātes foto
Jau 16. jūnijā Biķernieku trasē norisināsies autošosejas sacensības "Rīgas Motormuzeja kauss 2019", kuru ietvaros Latvijas čempionāta ieskaitē startēs "Volga", "VAZ 1300" un "VAZ 1600" klases, bet kausa ieskaitē – "ABC Race", "Youngtimer" un "Volga 406" klases.

Šaurā un bīstamā moto trases konfigurācija būs liels izaicinājums gan pieredzējušajiem "Dzintara apļa" un "Youngtimer Cup" sportistiem, gan nesen izveidotās budžeta autošosejas klases "ABC Race" braucējiem, kuru rindās pārsvarā startē autosporta jaunpienācēji. Spraigas cīņas un elpu aizraujoši momenti gaidāmi visos astoņos sacensību braucienos, kuros kopā uz starta izies vairāk nekā 50 automašīnas.

Latvijas Čempionāta ieskaitē šis būs sezonas otrais posms, kamēr "Youngtimer cup" klase, kura iepriekš bija pazīstama, kā "Nacionālā klase" aizvadīs savu pirmo posmu, bet "ABC Race" šīs sacensības aizvadīs papildus sezonas ieskaitei, kas braucējiem ļaus vairāk riskēt un iesaistīties vēl spraigākās cīņās par uzvaru.

Moto trases konfigurāciju varēs vērot no visām ierastajām skatītāju tribīnēm, taču tā sevī ietver arī vairāku ļoti tehnisku, nepārredzamu un bīstamu līkumu sēriju, kā, piemēram, slavenais "Raganas Katls", kurus būs iespējams vērot īpašā atmosfērā, veicot nelielu pastaigu pa Biķernieku mežu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!