Foto: Publicitātes foto
Latvijas čempionāta priekšpēdējā posma, rallija "Kurzeme" dalībnieku sarakstu ir papildinājuši vairāki spēcīgi ārzemju braucēji, ieskaitot jaunizveidotās FIA WRC junioru akadēmijas līderi, igauni Egonu Kauru, informē sacensību rīkotāji.

23 gadus vecais Egons Kaurs kopā ar stūrmai Ēriku Lepiksonu piedalās FIA WRC junioru akadēmijas čempionātā, kas šogad ir aizstājis junioru pasaules čempionātu.

"Akadēmijā" visas ekipāžas startē ar identiskiem "Ford Fiesta R2" klases automobiļiem, un sacensību seriālā iekļauti seši pasaules čempionāta (WRC) posmi. Pēc aizvadītiem trim posmiem Igaunijas ekipāža Kaurs/Lepiksons ir pārliecinoši līderi kopvērtējumā, izcīnot uzvaras visās trijās sacensībās Portugālē, Sardīnijā un Somijā.

"Rallija "Kurzeme 2011" ietvaros notiks "Ford Fiesta R2" kausa izcīņas posms, un tas nozīmē, ka Kauram nāksies Liepājā pierādīt savu pārākumu pār jaunajiem, ne mazāk talantīgajiem somu un igauņu rallistiem, kas startēs ar identiskiem sacīkšu auto," tā rallija direktors Uldis Hmieļevskis.

Ja Egonam Kauram šī būs debija Latvijas rallija sacensībās, soms Jari Ketomā mūsu autosporta cienītājiem ir labi zināms braucējs, un arī šogad jau redzēts Latvijā, startējot Talsu rallijā.

Rallijā "Kurzeme 2011" četrkārtējais Somijas čempions startēs A plus grupas ieskaitē ar "MML Sports" izstrādāto "Mitsubishi Lancer EevoX R4" klases automobili, ar kuru jūlijā piedalījās "auto24 Rally Estonia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!