Foto: Publicitātes foto
Viens no 2015.gada sezonas atklāšanas rallijsprinta "Alūksne 2015" ātrumposmiem notiks uz ezera ledus, un sacensībās startēs bijušais Latvijas čempions Andis Neikšāns, informē sacensību preses dienests.

Rallijsprinta sākums ir paredzēts piektdien, 16.janvārī plkst. 19.10, un uzreiz pēc ceremoniālās atklāšanas dalībnieki dosies sacensību trasē.

Ja laika apstākļi neieviesīs korekcijas, pirmais ātrumposms notiks uz Alūksnes ezera ledus, kas būs īsts piedzīvojums gan braucējiem, gan skatītājiem.


Otrā sacensību diena turpināsies ar vēl septiņiem ātrumposmiem Alūksnes novadā, Jaunlaicenes, Veclaicenes, Ziemeru, Annas un Jaunalūksnes pagastu ceļos.

Šobrīd dalībnieku saraksts vēl turpina papildināties ar gan latviešu, gan lietuviešu rallijsprinta ekipāžām, bet ir kļuvis zināms, ka "Alūksne 2015" plāno startēt arī Andis Neikšāns ar stūrmani Aivi Aizsilnieku un "Mitsubishi Lancer EvoX" automašīnu. Tāpat interesi par sniegotajiem Alūksnes ātrumposmiem ir izrādījušas vairākas citas pašmāju, kā arī Igaunijas klasiskā rallija ekipāžas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!