Foto: F64
Ekipāžu klases motokrosistam kantētājam Kasparam Stupelim veikta kājas operācija, pēc kuras vismaz mēnesis būs jāpavada "mierīgā režīmā", trešdien savā "Facebook" kontā tīmeklī atklāja motosportists.

Titulētais sportists stāsta, ka pagājušajā gadā, cīnoties par Nīderlandes čempionu titulu, tika sadauzīts kreisās kājas augšstilbs, un tur izveidojās hematoma.

"Turpināju sezonu, turpināju dauzīt kāju, un tas rezultējās ar izaugumu uz kaula, kas ļoti traucēja startēt sacensībās," operācijas nepieciešamību skaidro sportists.

"Daudz par šo traumu nerunāju, un ikdienā tā arī netraucēja, bet, ja vēlos turpināt startēt pasaules čempionātā, bija nepieciešama operācija," viņš raksta.

"Tagad aptuveni mēnesis jāpavada mierīgā režīmā, un tad arī būs lielāka skaidrība par nākotni," aptuveno atveseļošanās laiku ieskicē Kaspars Stupelis.

38 gadus vecais Stupelis ir četrkārtējs pasaules čempions. Pirmos divus titulus viņš izcīnīja 2003. un 2004. gadā kopā ar nīderlandieti Danielu Vilemsenu, bet otros divus – 2015. un 2019. gadā – ar citu nīderlandieti Etjēnu Baksu.

Tāpat viņš piecas reizes kļuvis par vicečempionu, divreiz to paveicot ar leģendāro Kristeru Serģi, bet trīs reizes – ar Baksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!