Foto: Publicitātes foto
"Team Latvia" abas ekipāžas piektdien Čīlē pabeigušas Dakaras rallija 11.posmu un uzsākušas jau ceļu uz 12.posma starta vietu.

Kā savā "Twitter" profilā ziņo "Team Latvia" komandas inženieris un smagās automašīnas viens no stūrmaņiem Kaspars Dambis, "OSC eO" ar Māri Saukānu / Andri Dambi un "OSCar" ar Antonu Grigorovu/Aināru Princi piektdien sasnieguši ceturtdienas posma finiša vietu un nometnes vietu.

"Tikai vienu stundu pavadījām nometnē, uzsākām 439 kilometrus garo pārbraucienu uz 12.posma starta vietu. Divas naktis bez gulēšanas, jūtamies noguruši," raksta Kaspars Dambis.

Vēlāk abas "Team Latvia" ekipāžas uzsāka arī 245 kilometrus garo speciālo posmu.

Lai gan Latvijas komandas ekipāžas ir sasniegušas finišu un uzsākušas ceļu uz 12.posma starta vietu, sacensību organizatori joprojām nav publicējuši informāciju, kādā vietā ierindojušās ekipāžas un kādus sodus par laicīgu nenokļūšanu finišā saņems "OSC".

Atgādinām, ka "Team Latvia" ekipāžas trešdien laicīgi nesasniedza 10.posma finišu un to pabeidza ceturtdien. Savukārt ceturtdien "Team Latvia" nesasniedza 11.posma finišu, ko sasniedza piektdien.

Dakaras rallijs noslēgsies šo svētdien.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!