Foto: Publicitātes foto

"TC Motors" - Jeep un Subaru autorizētais izplatītājs Latvijā ikgadējā "Auto 2015" izstādē Ķīpsalas izstāžu zālē "BT 1" no 10. līdz 12.aprīlim demonstrēs jaunos 4x4 pilnpiedziņas auto no Jeep un Subaru saimes.

"TC Motors" 4x4 stendā būs apskatāmi:

"Subaru Outback" - šī gada visgaidītākais jaunums ar unikālo "Eye-sight" sistēmu, jaunu priekšdaļas noformējumu un lukturiem ar LED gaismām, modernizētu salona multimediju sistēmu ar augstas kvalitātes Harman-Kardon skaļruņiem, patīkamu salona apdari no augstvērtīgiem materiāliem un uzlabotu ritošo daļu, kas kopā ar leģendāro Subaru simetrisko 4x4 pilnpiedziņu nodrošina izcilu caurgājamību, uzticamību un augstu komforta līmeni.

Vēl viens jaunums Jeep mazulis - "Jeep Renegade" ar vismodernāko Jeep 4x4 piedziņas sistēmu ar 22 cm klīrensu, automātisko parkošanās sistēmu, lielu 6,5 collu multimediju ekrānu ar navigāciju un bluetooth tālruņa bezroku sistēmu, dubulto jumta lūku, aklo zonu kontroles un sadursmes brīdinājuma sistēmu ar automātisko bremzēšanas funkciju, braukšanas joslu kontroles sistēmu, bezatslēgas iedarbināšanas sistēmu, start un stop sistēmu, apsildāmo stūri, 220V elektrorozete un citām plašām aprīkojuma iespējām.

Izstādē būs arī apskatāms Jeep leģendārais flagmanis "Jeep Grand Cherokee", kas pelnīti ir kļuvis par iekārojamāko īsto 4x4 pilnpiedziņas apvidnieku savas caurgājamības, augstvērtīgā aprīkojuma un samērīgās cenas dēļ.

Vēl "TC Motors" demonstrēs modernizētos pagājušo gadu jaunumus: "Jeep Cherokee" un "Subaru Forester", kas tagad aprīkoti arī ar dīzeļa dzinējiem un automātiskām pārnesumkārbām.

Laipni aicināti "TC Motors" izstādes stendā, lai izbaudītu 4x4 pilnpiedziņas un īsto apvidnieku sabiedrību kopā ar "TC Motors", Jeep un Subaru !

Vairāk informācijas par Jeep un Subaru automašīnām atradīsiet "TC Motors" mājas lapā www.tcm.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!