Foto: Shutterstock
Ho, ho, ho – jau atkal ir laiks, kad jāmeklē noderīgas un interesantas dāvanas. Lai nenāktos ilgi staigāt pa veikaliem, noskaidro kādas Ziemassvētku dāvanas pasniegt vīrietim šogad! Noskaidro, ko dāvināt savam tēvam, draugam vai kolēģim, izlasot šo rakstu!

T-krekls ar komisku apdruku

Vīrieši novērtē praktiskas lietas, kas nekrās plauktā putekļus. T-krekls ar smieklīgu apdruku būs tieši laikā – izvēlies kādu visiem zināmu izteicienu, attēlu vai arī viņam pašam zīmīgu citātu! Šobrīd nopērkami arī daudzi jau gatavi t-krekli, kas patīkami pārsteigs dāvanas saņēmēju.

Kvalitatīvi ādas izstrādājumi

Elegantam vīrietim noteikti jābūt ne tikai labam rokas pulkstenim, bet arī kvalitatīvai ādas siksnai. Ikdienas valkāšanai tā var būt ar latvju zīmēm vai citiem rakstiem. Ideāls komplektiņš būs ar rokas aproci un atslēgu piekariņu.

Sportisks abonements

Novēli Jaunajā gadā sportisku garu un labu veselību, dāvinot:

  • sporta zāles abonementu;
  • baseina apmeklējumu;
  • klinšu kāpšanas nodarbības;
  • dāvanu karti individuāliem sporta treniņiem u.tml.

Iespējams, tas būs labs pamudinājums Tev pašam uzsākt sportisku un veselīgu dzīvesveidu.

Craft alus komplekts

Craft alus jeb amatalus, kā to pareizi dēvēt latviešu valodā, ir dzēriens, ko lielākoties vīrieši izvēlas nobaudīt pie īpašām vakariņām vai svētku reizēs. Izmeklēts alus komplekts ar atbilstošu alus glāzi būs tieši laikā tiem, kuriem patīk nogaršot vēl neatklātas garšas.

Alkohola lietošana ir kaitīga veselībai, tādēļ neaizraujies ar šādām Ziemassvētku dāvanām!

Spriedzes pilns piedzīvojums

Ziemassvētku dāvanas vīrietim var būt ne tikai praktiskas, bet arī kā emociju pilns piedzīvojums, ko atcerēties vēl ilgi. Ja dāmas dod priekšroku masāžām vai SPA zonas apmeklējumam, kungi novērtēs:

  • peintbola maču;
  • šaušanu ar īstiem ieročiem;
  • airsoft spēli;
  • izbraucienu ar kartingu vai kvadraciklu pa mežu;
  • lidojumu ar deltaplānu;
  • braucienu ar krosa motociklu.

Dāvana gurmāniem

Ja tomēr uzskati, ka praktiskas dāvanas vīrietim patiks labāk, tad dažādu uzkodu komplekts varētu būt piemērotākā dāvana. Prosciutto, salami, pildītas olīvas, marinēti gurķīši un vairāku veidu sieri ies pie sirds katram.

Dāvanu karte auto mazgāšanai

Vīrieši vienmēr rūpējas par savām automašīnām. Lai gan šobrīd ļoti iecienītas ir self-service auto mazgātuves, laba dāvana būs iespēja auto nomazgāt mazgātuvē. Salona ķīmiskā tīrīšana un virsbūves vaskošana būs kā punkts uz i, lai transportlīdzeklis spīdētu un laistītos.

Citas ar auto saistītas preces

Praktiskiem vīriešiem var pasniegt arī logu mazgāšanas šķidrumu, dzesēšanas šķidrumu, gaisa atsvaidzinātāju u.c. ar auto uzturēšanu saistītas lietas.

Biļetes uz sporta pasākumu

Sporta faniem patiks biļetes uz hokeja, futbola vai basketbola spēli. Ja Latvijā tik drīz nav gaidāms kāds vērienīgs sporta notikums, varat sarīkot čaļu braucienu, piemēram, uz Slovākiju, kur 2019. gada maijā notiks Pasaules čempionāts hokejā.

Brauciens slēpot vai snovot

Īsts piedzīvojums nav iedomājams bez kārtīga draugu tusiņa. Sarīkojat paši sev ziemīgu izbraucienu uz kalniem. Cenas ziņā draudzīgs, bet iespaidiem bagāts un slēpošanas vai snovošanas faniem patīkams galamērķis būs augstie vai zemie Tatri Slovākijā.

Atpūta Latvijā

Ja visiem neizdodas vienoties par laiku, lai dotos uz Tatriem, arī Latvijas kalnu trases var būt laba alternatīva. Noīrējat nelielu viesu māju ar pirti un siltā ūdens kublu, lai pasākums turpinātos arī pēc atpūtas uz kalna.

Ondo.lv, kura piedāvājumā ir ātrie kredīti internetā, novēl krāšņus Ziemassvētkus un iespaidiem bagātu Jauno gadu

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!