Otrdien, 21. maijā, Rīgā ierodīsies "Gumball 3000" dzīvesstila rallija dalībnieki, kuri īpaši šim pasākumam pielāgotas automašīnas plašākai apskatei izvietos uz Elizabetes ielas (posmā no Brīvības līdz Kr. Barona ielai). Paredzams, ka dalībnieku ierašanās gaidāma no plkst. 17 un turpināsies līdz pat plkst. 23.

"Gumball 3000" dzīvesstila rallijs šogad svin 15 gadu jubileju un plašākai sabiedrībai pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām un neprātīgām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu, kurā šogad ietilpst arī Rīga.

Šāgada rallijā piedalīsies un Rīgā varēs redzēt "Ferrari", "Lamborghini", "Rolls-Royce", "Bently", "Jaguar", "Aston Martin", "Buggati Veyron", kā arī daudzas citas aptuveni 100 īpaši šim pasākumam pielāgotas mašīnas. "Gumball 3000" rallijā piedalās gan slavenības, gan monarhiju pārstāvji, gan arī miljonāri.

Līdz šim rallijā piedalījušās tādas zvaigznes kā diskžokejs Deivids Guetta, reperis Snoop Dogg, aktrise Derila Hanna, skeitbordists un TV seja Bam Margera u.c., savukārt šogad savu dalību apstiprinājusi TV zvaigzne Deivids Haselhofs, dziedātāja un aktrise Eve, skeitbordists Tonijs Hauks, kā arī amerikāņu reperis "Xzibit", kurš pasākuma dalībniekiem un lūgtajiem viesiem uzstāsies vakara oficiālajā ballītē klubā "Coyote Fly".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!