Foto: Publicitātes foto
Ņemot vērā situāciju pasaulē, kas saistīta ar koronavīrusa "Covid-19" pandēmiju, un Latvijā izsludināto ārkārtas situāciju, izstāžu centrā Ķīpsalā no 13. marta līdz 14. aprīlim izstādes nenotiks. Šajā laikā iepriekš plānotās izstādes tiks pārceltas. Tādējādi aprīlī plānota izstāde "Auto 2020", kas šogad svin savu 25 gadu jubileju, ir pārcelta uz 25. līdz 27. septembri.

"Starptautisko izstāžu rīkotājsabierība "BT 1" savā 25 gadu pastāvēšanas vēsturē nav piedzīvojusi situāciju, kad nākas pārcelt tādu apjomu izstāžu. Tomēr mēs ļoti nopietni uztveram atbildību par darbinieku, izstāžu dalībnieku un apmeklētāju veselību un drošību, kā arī novērtējam partneru un klientu sapratni un atbalstu sarežģītajā situācijā. Esmu pārliecināts, ka visi kopā ar šo situāciju tiksim galā," norāda starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle.

Būvniecības industrijas izstādi "Māja I 2020", kas 12. martā veiksmīgi sākās Ķīpsalā, plānots turpināt uzreiz pēc ārkārtas stāvokļa atcelšanas valstī, orientējoši – aprīļa beigās. Lēmums par izstādi "Māja I 2020" turpināšanu tiks pieņemts, konsultējoties ar atbildīgajām valsts iestādēm atbilstoši norādījumiem.

Starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde "Outdoor Riga 2020" notiks maija beigās vai jūnija sākumā. Starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "Pet Expo 2020" ir pārcelta uz 13. un 14. jūniju, kad vienlaikus notiks arī plānotā starptautiskā šķirnes suņu un kaķu izstāde "Latvijas uzvarētājs 2020".

Iepriekšpārdošanā nopirktās pārcelto projektu biļetes būs derīgas uz šīm pašām izstādēm jaunajos norises datumos.

Savukārt "BT 1" rudens izstādes notiks kā plānots.

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1" lepojas ar vairāk nekā 25 gadu ilgu pieredzi izstāžu biznesā. Šo gadu laikā uzņēmums "BT 1" ir kļuvis par vadošo izstāžu rīkotāju Baltijas valstīs, organizējot nozīmīgākās pārtikas, būvniecības, skaistumkopšanas, tūrisma, mašīnbūves, metālapstrādes un citu nozaru izstādes. Ik gadu "BT 1" Ķīpsalā pulcē vairāk nekā 5500 uzņēmumu no 50 valstīm un vismaz 450 000 apmeklētāju no 60 valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!