Foto: Publicitātes foto

Līdz 17. martam Krievijas pilsētā Toljati reģistrēti trīs saslimšanas gadījumi ar koronavīrusu "Covid-19", turklāt viens no saslimušajiem ir autoražotāja "AvtoVAZ" darbinieks. Šo informāciju aģentūrai TASS apstiprinājis "Lada" ražotāja preses dienests.

"AvtoVAZ" darbinieks ar "Covid-19" vīrusu inficējies no kāda tuvinieka, kurš nesen bija atgriezies no Itālijas. Visi "Lada" ražotāja darbinieki, kuri pēdējā laikā ar inficēto darbinieku bijuši kontaktā, ir izolēti un nodevuši analīzes. Par laimi, viņa kolēģiem inficēšanās ar "Covid-19" netika konstatēta.

Neskatoties uz to, "AvtoVAZ" pievērsis papildu uzmanību drošībai – speciālisti dezinficējuši darba galdus, darbinieku atpūtas zonas un koplietošanas telpas, tostarp tualetes, garderobes un dušas.

Automobiļu ražošana "AvtoVAZ" rūpnīcā notiek ierastā režīmā, paziņojuši "Lada" markas pārstāvji. Tomēr saskaņā ar neoficiālu informāciju Krievijas autoražotājam ir problēmas ar komplektējošo detaļu piegādi no Ķīnas.

Pašlaik Krievijā ir reģistrēti 99 inficētie ar jauno koronavīrusu, 54 no viņiem – galvaspilsētā Maskavā. Tikmēr visā pasaulē ir jau vairāk nekā 179 tūkstoši inficēto ar "Covid-19".

Eiropā par automobiļu rūpnīcu slēgšanu uz laiku paziņojis jau "Ford", "Fiat", "Renault", "Volkswagen", PSA grupa un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!