Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" ieviesusi bezmaksas programmu "Lada Assistance" palīdzībai uz ceļa. Tā paredzēta visiem šī Krievijas autoražotāja spēkratiem, kas tiks iegādāti no šāgada marta līdz decembrim. Palīdzības programma darbosies 170 pilsētās Krievijā.

Programmas ietvaros "Lada" automobiļu īpašniekiem tiks sniegta tehniskā un juridiskā palīdzība, tāpat "Lada Assistance" speciālisti palīdzēs atslēgt automobili, ja pazudušas atslēgas, un pievedīs degvielu, ja tā neplānoti pa ceļam beigusies.

Šādu palīdzību "Lada" īpašnieki varēs saņemt atbalstītajās pilsētās ne tālāk kā 30 kilometru no administratīvās robežas, bet Maskavā – ne tālāk kā 50 kilometrus.

Tāpat "Lada" īpašniekiem būs pieejama speciālā mobilā aplikācija viedierīcēm, ar kuras palīdzību varēs norādīt savu atrašanās vietu vai, piemēram, nosūtīt tehniskajam dienestam automobiļa bojājuma fotoattēlu.

Pašlaik "AvtoVAZ" piedāvājumā ir septiņi "Lada" modeļi, no kuriem jaunākie ir sedans "Vesta" un hečbeks "XRay". Šie spēkrati maksā no attiecīgi 514 un 589 tūkstošiem rubļu (6409 un 7344 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!