Foto: Publicitātes foto

BMW grupa ir nosaukta par pievilcīgāko darba devēju pasaulē autoražošanas jomā, atkal ieņemot pirmo vietu "Jauno profesionāļu barometrā 2020" (Young Professionals Barometer 2020).

BMW grupa Vācijā jau no 2013. gada veiksmīgi ir nosargājusi savu pirmo vietu Trendences jauno profesionāļu barometrā (Trendence Young Professionals Barometer) un 2020. gadā atrodas virsotnē jau devīto gadu pēc kārtas. Tāpat vairākums Vācijas studentu šogad atzīmēja BMW grupu starp labākajām kompānijām, tādā veidā ierindojot BMW grupu otrajā vietā biznesa kategorijā Trendences universitātes beidzēju barometrā 2020 (Trendence Graduate Barometer 2020).

BMW grupa ieguva ceturto vietu inženierzinātnes kategorijā un sesto vietu starp jaunajiem IT talantiem, tādā veidā kļūstot par pievilcīgāko autoražošanas uzņēmumu IT jomas absolventu vidū. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu BMW grupa ir pakāpusies par vienu vietu Trendences absolventu barometrā (Trendence School Leaver Barometer) un šobrīd ieņem ceturto vietu.

"Mūsu mērķis ir piesaistīt labākos talantus jau tā pārpildītajā tirgū. Uztvere kā labākajam darba devējam, it īpaši jauno talantu un studentu acīs, ir viens no veiksmes faktoriem. Mūsu apmācības un attīstības iespējas, elastīgais darba piedāvājums un, galvenokārt, iespēja strādāt dažādās komandās pie ilgtspējības un nākotnes mobilitātes padara mūsu uzņēmumu par pievilcīgu darba vietu," saka Ilka Horstmeiere, par cilvēkresursiem atbildīgā BMW valdes locekle un darba attiecību direktore.

Tāpat arī "Universum" veiktajā globālajā pētījumā BMW grupa ieņem ceturto vietu IT un inženierzinātnes kategorijā, paliekot tikai aiz tādiem uzņēmumiem kā "Google", "Microsoft" un "Apple". BMW grupa biznesa studentu vidū ir pievilcīgākais automobiļu ražotājs pasaulē, tādā veidā saglabājot savu vadošo pozīciju starp pasaules automobiļu ražotājiem visās disciplīnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!