Foto: Publicitātes foto

Koncerns "Chrysler" atsaucis nepilnus desmit tūkstošus policijas patruļmašīnu "Dodge Charger". Atsevišķu mezglu pārkāršanas dēļ tiem var rasties problēmas ar priekšējiem lukturiem un bremzēm, vēsta "Reuters" ar atsauci uz ASV Nacionālo ceļu satiksmes drošības administrāciju (NHTSA).

"Chrysler" atsaukums skars 9 688 vienības 2011. un 2012. modeļu gada "Dodge Charger" policijas patruļmašīnu, kurām konstatēti divi dažādi defekti. Vienā gadījumā var pārkarst priekšējo lukturu vadi, kas tos var atspējot, bet citā gadījumā – pārkarst kāds no elektroniskajiem blokiem, kas rezultātā atspējo bremžu pretbloķēšanās sistēmu un braukšanas stabilizācijas sistēmu. Kā norāda ražotājs, šādi defekti novēroti tikai policijas "Dodge Charger" automobiļiem.

"Chrysler" uzsver, ka pagaidām šo atklāto defektu dēļ nav notikusi neviena avārija vai gūta kāda trauma. Pirmo problēmu ar priekšējiem lukturiem atklāja pērnā gada augustā, bet ar elektronisko bloku – decembrī. Defekti tika atklāti tiem automobiļiem, kurus policija izmantoja treniņu laukumos, pastāvīgi braucot lielā ātrumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!