Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD), ievērojot piesardzības pasākumus, atsāk pieņemt B un BE kategoriju vadīšanas eksāmenus. CSDD ir izvērtējusi šo kategoriju vadīšanas eksāmenu pieņemšanas iespējamību, kā arī, ņemot vērā daudzu klientu vēlmi, ir radījusi iespēju nodrošināt eksāmenu norisi drošos apstākļos.

CSDD aicina klientus rūpīgi izvērtēt nepieciešamību doties uz eksāmenu. Atsākot B un BE kategoriju vadīšanas eksāmenu pieņemšanu, prioritāte tiks dota tiem klientiem, kuriem tika atteikts eksāmens saistībā ar izsludināto ārkārtējo situāciju.

Lai pakalpojuma saņemšana būtu klientiem un darbiniekiem maksimāli droša tiks lietoti speciāli aizsarglīdzekļi – klients izmantos cimdus un masku, savukārt inspektors lietos speciālo aizsargkostīmu, cimdus, masku un aizsargvairogu. Pirms eksāmena uzsākšanas tiks dezinficētas automobiļa vadības ierīces.

Process tiks maksimāli organizēts, lai novērstu cilvēku savstarpējo kontaktēšanos. Pieteikties vadīšanas eksāmeniem tiks nodrošināta, zvanot pa iepriekšējā pieraksta tālruni. Klients tiek aicināts apmaksu par eksāmenu veikt CSDD e-pakalpojumu vietnē e.csdd.lv.

Pirms pakalpojuma sniegšanas klientam tiks vaicāts par viņa pašsajūtu. Ja nejūties vesels vai esi bijis ārvalstīs un tev ir noteikta 14 dienu karantīna, tad CSDD aicina nākt tikai pēc karantīnas beigām. Tāpat CSDD regulāri seko līdzi savu darbinieku veselībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!