Foto: LETA

Koplietošanas uzņēmums "CityBee" ieguldījis 1,5 miljonus eiro, lai paplašinātu darbību Latvijā un sāktu koplietošanas automašīnu nomu Rīgā, informēja kompānijas pārstāvji.

Šobrīd autoparku veido 300 automašīnu, bet pakāpeniski to skaits tiks palielināts.

Izpētot rīdzinieku braukšanas paradumus, "CityBee" Latvijā izvēlējies nomai piedāvāt "FIAT 500" markas automašīnas, kā arī "Toyota Corolla" markas automašīnas. "CityBee" nomas automašīnas varēs lietot un atstāt arī Lietuvā.

"No citu valstu pieredzes esam iemācījušies, ka ir svarīgs plašs automašīnu tīkls, lai to lietotājiem būtu ērta lietošanas pieredze. 1,5 miljonu investīcijas tiek ieguldītas tieši jaunā segmenta attīstīšanā," teica "CityBee Latvija" vadītāja Egija Gailuma.

Jau ziņots, ka "CityBee" šogad pavasarī ienāca Latvijas tirgū ar kravas automašīnu "FIAT Ducato" nomu, bet vasarā sāka elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

Kompānija "CityBee Latvija" reģistrēta šogad martā. Tā pieder Lietuvas uzņēmumam "CityBee Solutions", kas darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!